Оciнь розлучае назавжди

Олег Скороход
Дощ сховає сльози на очах.
Заблукало щастя в небесах.
Ти зі мною будеш тільки в снах.
Я с тобою у своїх віршах.

Осінь розлучає назавжди.
Листопадом заміта сліди.
Не очікує  ніхто біди.
Один одного нам  не знайти.

Вітер проспіва о почуттях.
Про останній вечір при свічах.
Відчай та надія у словах.
В кожного тепер свій довгий шлях.

Дощ сховає сльози на очах.
Осінь розлучає назавжди.
Вітер проспіва о почуттях.
Один одного нам  не знайти.

Прослушать песню можно здесь :
https://youtu.be/gKlzuPDzXHs