Сен казак - меным орыс

Виктор Казахстанский
Сен казак - меным орыс!
Мен Орлан - сеным Барыс!
Мен Ресей кеше кеттім...
Сен Казакстанда отырым!

Мен сеным атты "Братан"…
Казакстан меным Отан!
Ресей меным Туган Жер!
Казакстанда сiздiн Жер!

Бул меным ауруым...
Неге мен кетіп калдым?
Біздін достыл жыртылган...
Жене казiр сен "не Братан"

Сен маган кешериныз...
Казакстанда куттыктаймыз...
Ресейда меным Отан!
Ну а ты все же "Братан"!

май 2018 г.