Ты сказала мне привет!

Виктор Казахстанский
Сенiм атты, мен, салам!
Сен оте жаксы балам!
Мен оте жаксы балам!
Менiм атты сенiм салам!

Сенiм атты, меным салам!
Сен оте жаксы кыздар!
Мен оте жаксы балам!
Каншалыкты жаксы олар!!!

Утром ты сказал привет
Ты хороший спору нет!
Тебе улыбку я дарю,
За привет благодарю!

Ты сказала мне привет!
Ты прекрасна знаю я!
Говорю я ей в ответ,
Вы хорошие друзья!

Достарым  жаксы меным!
Осындай тiлеймiн, cеным!
Олар тауга комектеседі!
Олар кyткарyга келеді!

Желаю всем таких друзей,
Чтоб жить было веселей!
Чтоб в беде помочь могли,
Дружбу вечно берегли!