Пробач за все

Клавдия Дмитрив
У світ пішов я вже від мами,
Від мами шлях уже проліг.
Прийду до неї я стежками
Й вклонюсь низенько їй до ніг.

ПРИСПІВ

Мама життя дарувала,
Для мене назавжди – свята.
Зі мною ночей не доспала,
І щодня про життя запита.
Дякую,рідная нене,
За те,що вела по казках,
За те,що молитви – за мене,
А вві снах ти проходиш в житах.

Матусю рідну в серці ношу,
Думками з нею я завжди.
Пробач за все,як можеш,прошу,
Й далі життям,мамцю,веди.

ПРИСПІВ

Щасливий я,що маму маю,
Й велике щастя чути: «Син».
З світів до неї поспішаю,
З своїх протоптаних стежин.

ПРИСПІВ

10.11.2019 р.