Зправдилося, юнацьке пророцтво - мариво!!!

Егор Гавриш
Русокоса жінка - файна, ми зустрілись, у гаю!
Бути, із тобою разом - що, плескатись у раю...
Я з тобою привітаюсь, як з весною сто разів...
І в житті, не стане льоду, хуртовин, і злих снігів!