Чом ти дощику сумний

Левиа
Дощик, дощик проливний!
Чом,ти дощику сумний?
Ми тебе давно чекали,
чи прийдеш зовсім не знали.
Ти ,як дар, з небес з'явився,
благодаттю, в світ, пролився.
Бог послав тебе на ниви,
щоб вони нектар вкусили,
щоб зросла в полі пшениця,
жито,гречечка- ядриця.
Щоб ми мали все в достатку
ти полив і наші грядки.
І садки щоби вкушали
й літом урожай щоб мали.
Так чому ж сумують люди?
Не цінують Боже чудо!
Ти ж приніс в цей світ водиці
аж з небесної криниці!
Бог почув землі молитву,
відповідь послав привітну.
Хватить, люди вам, роптати!
Бога треба прославляти!
Дощ іде на вірних й грішних,
на невдах і на успішних.
Благодать л'ється з небес,
щоб ожив наш світ увесь!
Богу в пояс поклонімось
за Його любов і милість!