Чистий спокiй

Наталка Змиивна
Розливається чистий спокій
Просто з зоряного склепіння
І галузиться просте щастя
Просто з сонячного сплетіння:

Ось відчуй, відчуй, бо ця мить –
Саме те, що тобі зараз треба.
Щось з середини так бринить,
Поки йду я так, просто неба.

Я всотую цей легіт срібний,
Що немов прилинув с зірок,
І піду просто неба вільна,
Мов монети, карбуючи крок.

18.10.19