Покiйному другу

Протоиерей Анатолий Симора
Ми з тобою на цьому свiтi
Не побачимось. Вiдцвiло
Те останнє стрiчання лiто,
Що лишило в душi тепло.

Ти, як було, вже через поле
Тихо стежкою не прийдеш
И не сядем за стiл нiколи…
Але ми православнi все ж.

И зустрiнемось, тiльки в храмi,
Де молитви творю свої.
Там не стане i смерть мiж нами,
Адже в Бога нема її…

05.11.19 р.