Стежечка

Клавдия Дмитрив
Веди мене , стежечко в гори,
У Карпати зелені веди,
Там побачу вечірнії зорі,
І нап’юся гірської води.
Веди мене , стежечко , прошу,
Хай побачу потоки гірські,
Хай відчую , як падають роси
І побачу вершини стрімкі.

ПРИСПІВ

Стежечко , стежинонько вузька,
Веди мене кудись до потічка,
Веди мене , прошу , в Карпатський край,
Та в інший бік , прошу я , не завертай.

Веди мене , стежечко , в далі,
Де смереки торкаються хмар ,
Де красуні Карпатські , мов кралі ,
Там , де сяйво Карпатських стожар.
Веди мене , стежечко , вгору,
Хай почую знов співи птахів,
Хай зійду я на ту Чорногору,
Де дзюрчання гірських потічків.

ПРИСПІВ

Веди мене , стежечко плаєм
Хай почую трембіти я звук,
Як вівчар на трембіті заграє,
І побачу де гніздиться крук.
Веди мене , стежко , стежино,
Покажи всю Карпатську красу,
Заведи ще на плай-полонину,
Й топірець звідтіля принесу.

ПРИСПІВ

03.11.2019 р.