Як затишно...

Сандра Пьятра
Як затишно в моїм садочку,
Як  світить місяць у вікні,
Які зіркі цієї ночи,
Як лагідно в Душі мені.

Я відчуваю цвіт калини,
Той аромат бентежить кров
Моя душа до Неба лине,
Де Божа ласка і Любов.

Хай не загубимо ми пісню
Ту, що лунає з давнини,
І хоч у серці туга тисне
Но вірю я в здійснені сни.....

Хай сива ненька в тихім гаю
Почує співи солов'я.
Тебе я, Господи, благаю,
Хай збереже себе Земля.
5.11.19