Торкнися струн душi

Любовь Дуля Шевчик
Торкнися струн душі Своїм  смичком,
Нехай вона заграє,  ніби скрипка,
Й полине ввись Божественним псалмом,
Хвала Тобі, мій Господи великий!

Вібрує хай від трепету струна,
Й мелодія  вершин сягне священних,
В польоті не спинилась щоб вона,
На  пагорбах  зневір‘я й непрощення.

Душі Ти  струни налаштовуй Сам,
Бо фальші у піснях Тобі не треба.
Гармонії відчується  краса,
Як музика лунатиме для неба.
~ДЛВ~