Жiночий погляд

Клавдия Дмитрив
Жіночий погляд дуже особливий:
У ньому таємниця всіх думок.
Задуманий ,закоханий , мрійливий…
Вагання й наміри робити якийсь крок.

Жіночий погляд вміє розповісти,
Не загубить той погляд й зберегти…
Що нас цікавить – вміє відповісти,
Вміє поринути в невідані світи.

Жіночий погляд дуже загадковий,
Загадку не дано всім розгадать.
А іноді він трішки і казковий,
Та казку погляду не всі вміють читать.

Жіночий погляд дуже таємничий,
Зануритися в нього – пощастить,
Побачить дно , неначе у криниці,
Йому так легко будь-когО заворожить.

Жіночий погляд трішки невблаганний,
Від нього проростають й спориші,
Та рідко він буває безталанний,
Вміє поринути в заглибини душі.

04.11.2019 р.