Ос1нн1й смуток

Лариса Рындова
Осінній день...Осінній смуток
У листі жовтім приховав,
З них,наробивши самокруток,
Та скільки їх - не рахував.

Відбитки осені сумної
Птахи  понесли  в далечинь-
І жовтий лист візьмуть з собою,
Піднявшись в неба височинь.

Цвітуть дубки і хризантеми,
Вони - шедевр   краси земної ,
Немов   коштовні   діадеми,
Пори  для   серця   золотої.

4 листопада 2019