Я еду в Одессу

Натали Амар
Я еду есть форшмаг и пить вино
В уютных ресторанчиках Одессы
И город, как из старого кино,
Мне снова нов и снова интересен.

Я еду слушать музыку волны
И песни давних лет под звук баяна,
В одно из лучших мест моей страны,
Которое зовут Одесса-мама.

Талантами воспетые края,
Бульвары, порт, театры и фасады -
Мне нравится здесь все от а до я,
И здесь бывать всегда я очень рада.

Особый, не похожий на других,
Характер у Одессы, вы согласны?
И ни один, пусть даже лучший стих,
Не сможет передать все эти краски.

И еду снова я курить кальян,
Гулять вечерним городом неспешно,
В единственную из подобных "мам",
В любимую, душевную Одессу.

Я їду до Одеси

Я їду за форшмагом та вином
До затишних одеських ресторацій,
В це місто, мов із старого кіно,
Мені завжди цікаво повертатись.

Я їду за мелодією хвиль
І давніх тих пісень під звук бояна,
В одне з найкращіх місць в моїй землі,
Яке всі просто звуть Одеса-мама.

Талантами оспівані края
Бульвари, порт, театри та фасади -
Мені подобається все від а до я,
Завжди бувати тут я дуже рада.

Є особливим, не таким, як всі,
Характер у Одеси. Згодні правда?
І навіть всі найкращії вірші
Не зможуть описати всі ті фарби.

І їду я курити там кальян,
Неспішно містом ввечері гуляти,
В єдину із усіх подібних "мам",
В Одесу, яка вміє здивувати.