Не тримай

Клавдия Дмитрив
Не тримай дітей , мамо , за крила,
Коли з гнізда у світ вони летять.
Тільки додай ще їм вітрила.
Їх буде вітер легко підганять.

ПРИСПІВ

Мамо , мамо , крила не тримай,
У світ самі ми хочемо летіти.
А ти молись і вдома нас чекай,
Бо мама ти , а ми всі – твої діти.

Не тримай  дітей , мамо , за крила –
Прийшла пора з гнізда їм полетіть.
В твоїй молитві їхня сила,
Тому молитву з татом ви моліть.

ПРИСПІВ

Не тримай дітей , мамо , за крила,
Лиш на дорогу їх благослови.
Рідна домівка дітям мила.
Молитва хай не йде із голови.

ПРИСПІВ

Не тримай дітей , мамо , за крила,
Лиш дай з собою їм свою любов.
Двері у світ ти їм відкрила,
І прилетять до тебе діти знов.

01.11.2019 р.