I ти сумуэш

Натали Амар
І ти сумуєш, ти мовчиш,
Ні книг, ні друзів не потрібно.
Вона одна. Едина лиш,
Що сонцю теплому подібна.

Та ій не треба зорь ясних,
Що з неба ти дістати здатен.
Тоді навіщо уві сни
Приходить, не даючи спати?