Как да се спасим от самотата

Величка Николова -Литатру 1
Как да се спасим от самотата
*Автор - Величка Николова - Литатру1

Две самотни слънца (ако поне се харесват взаимно),
могат да се съберат и ощастливят взаимно,
но трябва да са добри и всеотдайни един към друг.
                (От стихотв. "как да се спасим от самотата")