Причарована сяйвом зiрок...

Вероника Удовиченко-Ивашина
Причарована сяйвом зірок,
Переконана — щастя медове,
На світанку багато думок,
Та не всі мудрі, є випадкові...

Спалах серця плека’ю завжди,
Може ти на його стук озвешся,
Очі бачать замріяні дні,
Долі вірить терпець не урветься...

Заспівай знов мені про любов,
Про шалену таку і безмежну,
Причарована сяйвом зірок,
Я шукаю до тебе знов стежку...

Та по ній, спалахливій, піду,
Без речей, босонога й вродлива,
Зустрічаємось в тому в саду,
Де цвістиме безмежна довіра...
(Ніка)
Жовтень 2019