Не треба

Клавдия Дмитрив
Душі дарунки зовсім не потрібні,
Їй треба розуміння і тепло.
Коштовності не треба злото-срібні,
Й щоб від образи серце не пекло.

Душі не треба якісь слова лукаві,
Треба повага й щирії слова.
Душа не прагне жити лиш во славі,
Але,на жаль,не завжди так бува.

Душі не треба визнання і слава,
Не треба п’єдестал ,ані олімп.
Душа не прагне чути тільки : « Браво!».
Навіть не треба,як в святої , німб.

Душі не треба гроші й діаманти,
Не треба розкіш і палаци королів.
Адже душа народжує таланти,
Дарує слово й незабутній спів.

27.10.2019 р.