Неначе рай

Клавдия Дмитрив
Неначе рай,куточок на землі:
Вода і ліс,хатина,наче в казці,
Стовбури ялин в живій смолі,
Й палаци справжні  є тут кожній пташці.

Багрянець скрізь,і золото ,і зелень,
Смереки, і берези, й ясени.
Травою й листям стежку всюди стелить,
Краса така приходить навіть в сни.

Неначе рай…і слів не підібрати…
І різнобарв’я фарб і кольорів.
Як словом цю красу всю передати?
Як передать пташиний переспів?

А озеро,неначе та перлина,
Що поселилась у казковому краю.
Воно – дорогоцінна намистина,
Виблискує на сонці , як в раю.

Неначе рай,куточок на землі,
Хоч думкою туди я поселюся.
Про це заграють нам чудово скрипалі,
А я про це писати не втомлюся.

25.10.2019 р.