Ах, ох! Блян- бленувам

Величка Николова -Литатру 1
Ах… ох! Блян- бленувам
(хумористично – еротично)
Автор – Величка Николова – Литатру1


Тази вечер – лов- ловувам.
Аз в гората ще будувам.
Ще отстрелям зайци диви,
та със тях – курбан да *струвам.

Притаих се като заек.
Шумка шумна – страх ме стисна,
а в шубрака – голям паек –
с паяжина ме притисна.
Страх… Затвори ми очите.
Паячетата – ушите.
Без да искам – сън ме пипнал,
а в съня ми – зайци рипат…

Стиснах пушката могъща!!!
Сън избяга, зайци – също.
А на Заешка поляна,
в лунна светлина обляна,
стои мОма – самодива
с Очи - черни, снАга – дивна,
косата И ме обвива,
устните И – роза дива…

Не била тя самодива,
нито с устни – роза дива,
нито пък съм лов- ловувал,
просто съм си блян- бленувал!!!

Ох… ;)))


*струвам = правя (диалект)
Литатру