Bir vaxt

Алиев Орхан Адам
Bir vaxt men yixilsam,tapdalamayin,
Kecmeyin ustumden, yad insan kimi.
Bu qeder daw urek, ne olar, olmayin
Meni qaldirmaqcun, tutun elimi.

Bu heyat ezelden olmayib wirin,
Ele zerbe vurur hec dozmeyir can.
Bilen, bile bilmez heyatin sirrin,
Kecir saniyeler, deyiwir zaman

Vaxt geler menim tek siz yixilarsiz,
Hec dura bilmezsiz yerden ayaga.
Hemen an sesleyib, siz cagirarsiz,
Men komek ederem size qalxmaga.