Осiннiй лiс

Клавдия Дмитрив
Осінній ліс,осіння насолода,
Ніжне проміння й листя золоте.
Така краса,така в природи врода:
Вбрання шикарне і таке просте.

Осінній ліс у шатах цих багряних,
Тішить нас красою неспроста.
Земля не в оксамитах кропив’яних.
Господарює осінь золота.

Осінній ліс красою нас дивує,
А осінь творить справжні чудеса.
Вона із пензлем вправно так мудрує,
І миттю постає всюди краса.

Осінній ліс,осіннє справжнє диво,
Багрянець з золотом змішався саме так.
А осінь так чаклує скрізь сміливо
І з пензлем витанцьовує гопак.

15.10.2019 р.