Хоон

Рада Куулар
Сеткилимден кылганымда
Сергек,хоглуг,кашпагай мен.
Эртенги хун херелинге
Эзеп,херлип чытпас даа мен.

Шала хоон чок кылганымда
Шушпен,маажым,калгый бээр мен.
Дожек ээлеп,душтер дужеп
Даарта хунче чылдырар мен.