В захватi сонце й небо дiйством

Надежда Крайнюк
В захваті сонце й небо дійством,
Верба всміхається раденько,
Тебе вітають з материнством,
Моя світ-донечко рідненька!

Скінчились часті хвилювання:
— Хто буде? І: — Кого б хотіли?
— Дівчатко! Квіточка кохання!!! —
Сороки всім проторохтіли!

Лежить маленьке щастя поряд.
І біль, і страх, вже все минуло.
Свій мама не відводить погляд,
Дитя до себе пригорнула.
***
— Як важко... — Мама молоденька
Своїй матусі шепотіла:
— Тобі я вдячна, золотенька,
За те, що ти мене родила…

08. 09. 2017 рік
Світлина з інтернету