Тропарь св. ап. Иакову Алфееву

Иван Валерьев
Глас 3-й

Слова Божия истинный служителю/,
Господа Иисуса собеседниче
и сотаинниче/, Первозванному Андрею
сопостниче и сомолитвенниче/,
Христу до смерти верный служителю/,
апостоле святый Иакове Алфееве/,
моли милостивого Бога//, да просветит
и спасет души наша.