Не са ми нужни Лондон или Ню Йорк

Величка Николова -Литатру 1
Не са ми нужни Лондон или Ню Йорк
Автор – Величка Николова – Литатру1



Не са ми нужни Лондон или Йорк.
Харесват ми във моята Родина:

разходка кратка с кученцето *Йоркш.
И куп дечица в детската градина;

молив и четка – сътворили стих
или картина с есенен мотив!


*

*Йоркш - Йоркшиски териер
Литатру1


Фото - "Есен - воденицата" - Художник - Величка Николова - Литатру1