поэт лиш ведает блажь святу новых рюфм

Паулемнус
поэт ліш ўедает блажь сўяту ноўых рюфм
сеь огнь сеь трепет боже боже боже
сеь слад юн стіх ліш міг тому быў сложен
о яь ў мен дел ў мен ўеры ў мен молітў

не ў мен молітў бо тут же на устах
меж слоў стіха от слоў стіха сгорая
оні ўернеь раzят ўереі рая
zлу душу коя на лістах