Жiночi морщинки

Таша Тополь
Час всім нам старість несе
І з віком старіє усе –
І квіточка, і деревце,
І сіськи старіють, й лице…
І шкіра, як листя личинками,
Вкривається дружно морщинками..
І тільки красунечка-попа
Собі половинками хлопа…
Вона, від лиця на відміну,
Завжди виглядає відмінно!
(хоч з часом їй кажуть літа,
що пружність вже в попи не та…)

Ох, ці проклятущі морщинки…
Не люблять морщинки мужчинки!
Вони дуже люблять, щоб леді
І ззАді тіп-топ, і сперЕді!
Щоб юні, щоб пружні, щоб гарні
І щоб сексуально-шикарні!
Та кажуть умови реальні –
Жінки не усі ідеальні…

Тож, щоб устранить непорядки, –
Морщинки і всякі там складки,
Жир дами висмоктують з ляшок
І роблять до чорта підтяжок,
Закачують ботокса туби
У лоба, у щоки, у губи…
І, так от позбувшись морщинок,
Вони соблазняють мужчинок…

І що тут тепер говорити?
Не вміють ці дами старіти!
Готові на будь-які вчинки
Вони, щоби знищить морщинки!
І днями, й ночами стараються:
І вприскують, і натираються…
І геть не шкодують витратИ
На засоби і препарати…
У клініки роблять десанти,
Щоб вставити в сіськи імпланти,
І навіть імпланти у попи -
Такі от жіночі тіп-топи…

А ми вдалині, у глибинці
Старіємо всі по старинці,
Морщинками всюди вкриваємось
Й не дуже-то цим переймаємось…
Хоча ми і не ідеальні,
Зате ми живі й натуральні,
І те, що у грішних нас є,
Природою дане, своє!
А вибір за вами, мужчинки!
Чи ботокс тіп-топ, чи морщинки?!

(...а МУДРИХ глаголять віршІ,
що вік є лиш станом душІ…)