Тропарь преп. Павлу Препростому

Иван Валерьев
Глас 4

Супружницу неверную оставль/,
в пустыню к авве Антонию вселился еси/,
и того подвигам поревновав/,
совершенства в добродетелях достигл еси/,
темже и Христос тебе еще при жизни прослави/
и даром чудес обогати/,
преподобне Павле отче наш/,
моли Пресвятую Троицу//, да спасет души наша.