Грамада, проблеми мисъл

Величка Николова -Литатру 1
Грамада от проблеми, мисъл
Автор – Величка Николова – Литатру1


Върти се
въртележката
на времето,
а ние
 все отлагаме проблемите и
те се трупат нерешени, тежки…
Като грамада.

*