Брезичка и Есен, д

Величка Николова -Литатру 1
Брезичка и Есен, д
Автор - Величка Николова - Литатру1



Брезичка среброкоса, снагата стройна вие
и жадно от дъждеца тя тънки струйки пие.

Тя няма страх от Есен. Обича сенокоса.
Подслон е за щуреца. Той пее песен с коса.



*