Есенен килим, д

Величка Николова -Литатру 1
Есенен килим
Автор - Величка Николова - Литатру1



Шумно на земята броди Есента.
Къса и подмята есенни листа.

Голите дървета готвят се за сън.
Зимата щом дойде ще ги топли вън.

Кат` пристигне Снежко - снежен и любим,
ще завари тука есенен килим.

Щом сън засънуват малките деца,
литват със килима с радостни лица.



*