Чоловiчий розум

Таша Тополь
Чоловічий розум, він – аналітичний,
Дуже стратегічний, точний і тактичний,
Він чіткий, практичний, дещо прагматичний
І, на жаль, з жіночим майже недотичний…

А жіночий розум – дуже романтичний,
Ніжний, естетичний, дещо хаотичний,
Знаючий все в світі і теоретичний,
Просто геніальний, світлий і величний!

Їх цікавлять теми абсолютно різні:
Чоловічий – служить віддано Вітчизні,
А жіночий розум, крізь рожеву призму,
Мріє про шикарні туфлі і білизну…

Чоловічий розум, щоб дійти до мрії,
Планувать етапи і завдання вміє,
А жіночий розум знає таку фразу,
Що в житті він хоче і усе, і зразу!

Але дав Бог розум праотцю Адаму
Якось зрозуміти Єву, свою даму,
Ризикнув він раєм, скуштувавши плоду,
Щоб подарувати Єві насолоду.

Тож кармічні діють з тих часів причини,
Що жіночі мрії втілюють мужчини!
Так давайте вип’єм, любі мої дами,
Щоб мужчини гідні завжди поруч з нами!
Щоби поруч з нами розум чоловічий!
За союз кармічний! За союз наш вічний!