Вън вилнее Есента, нестандартно

Величка Николова -Литатру 1
Вън вилнее Есента
Автор - Величка Николова - Литатру1


Във гората - заспали гнезда.
На небето - звезда до звезда.
Във морето - вълна до вълна.
А в сърцето - любов, тишина...

На земята - умрели листа.


Литатру1