Заклинание

Величка Николова -Литатру 1
Заклинание
Автор - Величка Николова - Литатру1



Погледни как синее небето,
като твоите сини очи.

Чуй любовния зов на щурчето
и вино ми сипи. Да тръпчи.

Да забравим за прежна разлъка.
да изхвърлим предишна тъга.

Да удавим във виното мъка.
За любов да отворим врата.

Ако има Любов и Разлъка,
то при нас - нека спре Любовта!



Литатру1