Кафе, mon Amour

Величка Николова -Литатру 1
Кафе, mon Amour
Автор - Величка Николова - Литатру1


Тази вечер не искам да лягам.
Направи ми кафе. Да горчи.

В твоето сложих три бучици захар,
да ме стрелкаш със страстни очи.

И пусни грамофонната плоча.
Нека пее за нас Азнавур.

Да се любим и сластно, и още...
Ти, любими мой, мил mon Amour!


Литатру1