Подарувати...

Елена Роус
 1 .      Подарувати хочу тобі квіти ,
          І ніжності слова , на згадку у пісні ,
          Твої долоні подихом зігріти ,
          Кружляють листя листопадом пізнім .

Приспів :

Ти моя доля , моя пісня , моє небо ,
З тобою залишаюсь назавжди ,
Назустріч  йшла  я довго так  до тебе ,
Щоб бути поруч від тепер завжди .


    
 2 .      Подарувати хочу  небокрай ,
          І запалити в ньому зорі згаслі ,
          Якщо в твоїх обіймах вічний рай ,
          В моїх віршах кохання , що не згасло .

 3 .      Подарувати хочу тобі мрію ,
          Та казку  , де залишусь назавжди ,
          Без тебе вже не хочу та  невмію ,
          І там де я завжди є поруч ти …