В жовтнi ти народилась

Светлана Пузина
В жовтні ти народилась,
У золотаву пОру.
Успіх, діла йдуть в гору!
Благо прийшло, як снилось.

Доню, хай диво буде –
Вмить зорепад для тебе,
І всі веселки неба…
Щастя відкрий споруди.

Там, де твоя оселя,
Довгі пішли розлуки
З донечкою, онуком,
Мамою – всі веселі.

Радуй красою, доню,
Мудрістю і любов'ю,
І харизмою, мов би
Щира душа бездонна.

Мила, тебе кохаю,
Як і навкруги люди.
Доню, в бажаннім краї
Час перевершень буде!

Напрям тримай на світле,
І будь здорова завжди,
Тільки легеньких справ вже…
В серці моєму квітни.

*веселка - радуга

В День Рождения моей любимой доченьки Инессы

                03.10.2019