Не йди

Ольга Шелих
..... Не йди......

          Благаю тебе не йди.

        І моє серце не відпусти.

       І навіть коли я буду від болі, у злості кричати в ночі ...

              - Йди!

           Ти тільки не йди!

            Лише не йди,благаю...

             Бо то не я!   

         Бо то душа кричить, від болю і від жалю !

             Як любиш, то просто обійми!

                Та не відпусти!

                Благаю...

           Лише послухай своє серце!

           Поглянь в мої очі яскраві!

              Що бачиш ти в них?

           Те що розгледіти зміг , то все навіки твоє!

                Не йди!

              Благаю тебе, тільки серце моє не відпусти!

       Бо як відпустиш, то воно помре!

            Лихої долі, без тебе воно не витримає .

       І як любов твоя осліпне, чи мене...

             Від тяжких днів життя вона зупиниться.

                І піде в забуття !

        Поглянь знов в мої очі яскраві!

 Послухай як б'ється серце у скронях!

               Як подих завмирає!

             Коли я поряд з тобою!

     Бо справжня любов не вмирає!

             Вона або є спочатку,
            
           Або її і потім немає!

© Ольга Коваленко-Шелих