На горбочку

Клавдия Дмитрив
Там на горбочку газди живуть,
Рідні Карпати вони бережуть.
Там берег зелений,і річка,і пліт.
Такая краса там багато вже літ.

Невеличка хатинка ,видніються гори,
А ще там ми бачим стежку й стодолу.
Скошені трави,посушене сіно,
Не лежить у городі тріска й поліно.

Там не палац,а звичайная хата,
Та душею Вкраїни вона є багата.
Й вона у тих селах така не єдина,
З душею Вкраїни там кожна хатина.

Газдам таким треба шану віддати,
Приклад з тих газдів багатьом треба брати:
Бережуть Україну,не цураються мови,
Приємно вести з ними завжди розмови.

02.10.2019 р.