Урок пения - на галисийском

Куприянов Вячеслав
Язык: галисийский
LECCI;N DE CANTO


O home
inventou a gaiola
antes
do que as ;s

Nas gaiolas
os alados cantan
; liberdade
de voar

Antes das gaiolas
cantan os sen ;s
; xustiza
das gaiolas.

Traduci;n ao galego: Yolanda Casta;o

УРОК ПЕНИЯ

Человек
изобрел клетку
прежде
чем крылья

В клетках
поют крылатые
о свободе
полета

Перед клетками
поют бескрылые
о справедливости
клеток