Зоряна казка

Вадим Александров 2
ЛІРИЧНА УКРАЇНСЬКА ЕСТРАДНА ПІСНЯ

Дивом на місто спускається ніч і весна
знову впроваджує шепіт дерев і дива
зорі далекі під спалах вогню
душу пробуджують я все молю
долю віршів пробудити яскраву зорю
знак зодіаку навіє майбутнє пригод не втрачаючи час
пам'ять життєвих лихих перемог у душі знову прийде до нас
терпке натхнення думками життя
поїзда світлих ночей прибуття
тихо шепочуть тополі про вічне буття вічний всесвіт вмовляв.

ПРИСПІВ
Небо усипане знов діамантами
дзвонами голосу наче курантами
небо палає блакитним вогнем наче кришталь
вірші у небо летять знов як ластівка
полум’ям долі і ніч буде казкою
знову лягає на місто мелодій розкішних як зорі ясні біла вуаль.

Дивимось місяць виходить на зоряний шлях не рахуючи час
розпочинаючи нове життя білий птах
небом летить в найрідніші краї
з вирію вісті приносить нові
будуть співати до ранку майстри солов’ї і віднині ясні
ночі дарують нам музику дивну як сон поринаємо в світ
знову палає блакитний вогонь навесні починаю нові
дуже жаданні для нас здобуття
у поетичних ліричних піснях
голос у небо здіймається вкрай до мети дивом буде завжди.

ПРИСПІВ