Iнфографiка

Прокопенко Юрий
Твій запах п’янкий зносить дах моментально,
Нанизую вкотре думки на космічну спіраль.
Ходжу в сьомий вимір постійно й ментально
Пограю на струнах надії, як вправний скрипаль.

Відчуй кожну ноту на смак і на колір,
Авжеж, це можливо, відлуння моє ухопи!
Воно зупинило страждання по колу,
Німе споглядання, що так безпорадно все пив.

Тепер я – художник, творець невтомимий,
Впишу інфографіку нову в трильйон кольорів.
Ти можеш, як завжди, проходити мимо,
Та наша любов неймовірна зійшла угорі.   

21:50, 30.09.2019 рік.

Зображення: https://visual.ly