Въпреки, четирист

Величка Николова -Литатру 1
Въпреки
Литатру1

Нека гръм от небето да бие,
нека буря в морето реве.
Да сме с обич в сърцата си ние,
да не търсим "под вола теле"!

*
Пословица:
Дребнавостта е враг на любовта!
Литатру1