Надiя

Андреа Лансберг
Ти - моя остання, безмежна надiя
На міцне кохання, що житиме вiк.
Шкода, що ще раз вже тебе не зумiю
Я вперше зустріти у цьому життi.

Ти - шанс випадковий мiй, що незвичайно
Козирною картою пав на мiй шлях.
Благаю, залишся останньою тайной
Та квiткой в тендітних i теплих руках.

Без тебе не знаю я навiть як жити;
Спiвати о ком, та куди менi йти.
Менi пощастило тебе загубити
Та знову, та знову, та знову знайти.