Знову.. Знову цей чудовий край..

Леман
..Знову..Знову цей чудовий край..
..знову подих завмирає..я в родині..
..знов Черкащина збирає під крила..
..в Думанці усіх нас з України..

..Можуть гості завітати звідусіль..
..і за тиждень стати друзями до віку..
..і в душі осяде присмак ностальгій..
..та ніяк з роками він не зникне..

..ми продовжуємо жити і радіти..
..всім новинам..спогадам..здобуткам..
..і спостерігати із домівок -
 - як там Думанці і що нового чути??..

..Ми радіємо світлинам..привітанням..
..знову й знову пам'ять кличе в край козацький..
..де Холодний Яр і пам'ять тиші..
..стисне душу..і сльоза зненацька..

..Ось і я..знайомими стежками..
..повертаюсь в Думанці душею..
..в дім де всіх чекають і шанують..
..365 днів..щоб стать ріднею..

..Осінь нам дарує свої дні..
..сповнені краси і благодаті..
..щоби потім згадувать в домівках..
..про Черкащину..
         ..які ж бо ми багаті!!..