Люб друз! Добрий ранок!

Андрей Шевчук 3
Любі друзі! Добрий ранок!
Знову сонечко встає.
Буде хай смачним сніданок.
Силу хай Господь дає.
Хай Господь дає, що треба
Для очищення гріхів.
Хай вина наллє нам з неба
Із Своїх міцних міхів.
Хай Його дарункам раді
Будемо увесь свій час.
Хай не стане на заваді
Те, що з Ним розводить нас.
Він нам Батько, а не ворог.
Він не хоче смерті нам.
Не віддасть Він нас ніколи
На поталу ворогам.
Кожен з нас нехай співає
В Його честь нових пісень.
Хай усіх нас Він єднає.
Добрий ранок! Добрий день!
           27 вересня 2019 року.