Черен гарван

Величка Николова -Литатру 1
Черен гарван
Автор – Величка Николова – Литатру

Днес морето ни пак е щастливо.
Черен гарван от завист кълне.
А вълните се гонят игриво,
обич пръскат в лазурно небе.

Слънце мило перчема си вее.
Плиска радост ведрО след ведрО,
а на мене сърцето ми пее,
че си имам семейство добро.

*