У цьому життi

Бусинка 4
У цьому житті є така насолода,
Кохати без тями увесь час кого-то.
Плекати надію,овіяну мрієй,
Шукати на небі чарівні сузір'я,
На захист ображених стати сміливо,
Та проти "системи" - рішуче-кмітливо.
Улітку під дощ босоніж рушить жваво,
Та збігти студентом з останньої пари,
Для Друга віддати останнє,як треба,
І безліч усяких дрібниць - не суттєво.
Сім'я - завжди добре,любити безмірно,
Не можеш любити, служи тоді вірно.
Життя - це смак кави, Різдво,та ялинка,
Це хліба з утра запашная скоринка,
Це Мамо та Тато,та Ви разом з ними,
Іще так багато у вас тої Сили,
Що буде нести Вас увесь час,як крила,
Куди би та Стежка Життя не носила.

28.09.2019.
Businka